Hosszú Katinka 200 Vegyes : A Cimvedo Hosszu Katinka Bronzermet Szerzett 200 Vegyesen 16 Eves Uszo Ert El Vilagcsucsot Eurosport / Hosszú katinka visszalépett a 200 pillangó előfutamától is, bár itthon még úgy döntött, a zsúfolt program ellenére vállalja ezt a számot is.

Hosszú Katinka 200 Vegyes : A Cimvedo Hosszu Katinka Bronzermet Szerzett 200 Vegyesen 16 Eves Uszo Ert El Vilagcsucsot Eurosport / Hosszú katinka visszalépett a 200 pillangó előfutamától is, bár itthon még úgy döntött, a zsúfolt program ellenére vállalja ezt a számot is.. Ugyanezt eljátszotta öt éve rio de janeiróban. A szám világbajnoki címvédője és világcsúcstartója kedden 2:06.58 perces olimpiai rekorddal diadalmaskodott, ezzel ő az első, aki a brazíliai metropoliszban triplázott. Ahogy azt előre sejteni lehetett, hiszen holnap a 200 vegyes fináléja előtt nyilván nem akar elődöntőt úszni ebben a számban. Ezek csak a világbajnokságok, de a teljes képhez hozzátartozik. Hosszú katinka minden nehézség ellenére megvédte címét 200 vegyesen (fotó:

Ugyanezt eljátszotta öt éve rio de janeiróban. Helyen jutott be a 200 méteres vegyesúszás fináléjába a tokiói olimpián. Megvan az első arany, hosszú katinka hozta a kötelezőt! Katinka hosszu wins women's 400m medley final len european swimming championships london 2016. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből.

9 Hosszu Katinka Ideas Katakomba Uszas Hajstilusok
9 Hosszu Katinka Ideas Katakomba Uszas Hajstilusok from i.pinimg.com
A verseny fél egykor lesz, egy órával korábban még hosszú katinka neve is ott volt a 16 induló között, de a telexnek az úszók kapitánya megerősítette: Katinka austini sikere 200 vegyesen. Hosszú katinka visszalépett a 200 méteres pillangóúszástól. Mint arról beszámoltunk, hosszú katinka a 7. Hosszú katinka minden nehézség ellenére megvédte címét 200 vegyesen (fotó: A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. Mindezt a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek második napján. Döntője után az úszó az m4sportnak azt mondta, annak ellenére, hogy az első két hosszon szorongatták, nem érezte veszélyben a győzelmet.

A világcsúcstartó hosszú futamában 2:10.22 perccel csak az ötödik helyen csapott célba, azaz 52 századdal lassabbnak bizonyult, mint egy nappal.

Hosszú katinka megszerezte magyarország második idei aranyérmét a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek második napján. Katinka austini sikere 200 vegyesen. (rasovszky kristóf még múlt héten lett aranyérmes 5 kilométeres nyílt vízi úszásban.) egyik legerősebb számában, 200 méter vegyesen negyedszer lett világbajnok. Hungary's katinka hosszu is seeking to solidify her legacy with her second straight olympic gold medal in the 200 im. Világbajnoki címét szerezte, az aranyérmet a nemzetközi szövetség (fina) alelnökének múlt pénteken. Ugyanezt eljátszotta öt éve rio de janeiróban. A verseny fél egykor lesz, egy órával korábban még hosszú katinka neve is ott volt a 16 induló között, de a telexnek az úszók kapitánya megerősítette: Hosszú katinka a hetedik legjobb idővel bejutott a 200 vegyes döntőjébe, azonban a 200 pillangó előfutamában már üresen maradt a helye a háromszoros olimpiai bajnoknak, mert visszalépett. A világcsúcstartó hosszú futamában 2:10.22 perccel csak az ötödik helyen csapott célba, azaz 52 századdal lassabbnak bizonyult, mint egy nappal. A világrekordot 200 méter vegyes úszásban hosszú katinka 2015. Hosszú katinka 200 m vegyes úszásban megszerezte harmadik olimpiai bajnoki címét rióban. Helyen jutott be a 200 méteres vegyesúszás fináléjába a tokiói olimpián. Katinka hosszu has three gold medals at the rio games.

A magyar úszó 200 m vegyesen (is) világcsúcstartó, ennek hosszú hatodik világbajnoki címét szerezte a közönség tombolása közepette. Megvan az első arany, hosszú katinka hozta a kötelezőt! Katinka austini sikere 200 vegyesen. Ahogy azt előre sejteni lehetett, hiszen holnap a 200 vegyes fináléja előtt nyilván nem akar elődöntőt úszni ebben a számban. Hosszú katinka visszalépett a 200 pillangó előfutamától is, bár itthon még úgy döntött, a zsúfolt program ellenére vállalja ezt a számot is.

Hosszu Katinka Nagyon Elverte A Mezonyt 200 Vegyesen 24 Hu
Hosszu Katinka Nagyon Elverte A Mezonyt 200 Vegyesen 24 Hu from 24.p3k.hu
Hosszú a magyar küldöttség második dobogósa a koreai köztársaságában, korábban a nyíltvízi úszók 5 kilométeres számában rasovszky kristóf diadalmaskodott. Ebben a számban a riói olimpián és a két évvel ezelőtti kazanyi világbajnokságon is legyőzhetetlen volt. Hosszú katinka 200 m vegyes úszásban megszerezte harmadik olimpiai bajnoki címét rióban. Döntője után az úszó az m4sportnak azt mondta, annak ellenére, hogy az első két hosszon szorongatták, nem érezte veszélyben a győzelmet. Hosszú katinka a hetedik legjobb idővel bejutott a 200 vegyes döntőjébe, azonban a 200 pillangó előfutamában már üresen maradt a helye a háromszoros olimpiai bajnoknak, mert visszalépett. The latest tweets from katinka hosszu (@hosszukatinka). Akkor 2 perc és 6,12 másodperc alatt teljesített ezt a távot. Katinka hosszu wins women's 400m medley final len european swimming championships london 2016.

Born 3 may 1989) is a hungarian competitive swimmer specialized in individual medley events.

Hosszú katinka visszalépett a 200 pillangó előfutamától is, bár itthon még úgy döntött, a zsúfolt program ellenére vállalja ezt a számot is. Hosszú katinka harmadik aranyérmét 200 méter vegyesen nyerte a riói olimpián. Katinka austini sikere 200 vegyesen. Akkor 2 perc és 6,12 másodperc alatt teljesített ezt a távot. A finálét magyar idő szerint szerda hajnalban rendezik most megnézheted újra a riói olimpia 200 vegyes számát: Döntője után az úszó az m4sportnak azt mondta, annak ellenére, hogy az első két hosszon szorongatták, nem érezte veszélyben a győzelmet. Born 3 may 1989) is a hungarian competitive swimmer specialized in individual medley events. Kettős magyar siker 200 vegyesen a férfiaknál. Ebben a számban a riói olimpián és a két évvel ezelőtti kazanyi világbajnokságon is legyőzhetetlen volt. The latest tweets from katinka hosszu (@hosszukatinka). Ahogy azt előre sejteni lehetett, hiszen holnap a 200 vegyes fináléja előtt nyilván nem akar elődöntőt úszni ebben a számban. A világrekordot 200 méter vegyes úszásban hosszú katinka 2015. Ezek csak a világbajnokságok, de a teljes képhez hozzátartozik.

Hosszú katinka minden nehézség ellenére megvédte címét 200 vegyesen (fotó: A világcsúcstartó hosszú futamában 2:10.22 perccel csak az ötödik helyen csapott célba, azaz 52 századdal lassabbnak bizonyult, mint egy nappal. A férfiaknál cseh lászlónak sikerült hasonló, 2004 és 2012 között 400. Világbajnoki címét szerezte, az aranyérmet a nemzetközi szövetség (fina) alelnökének múlt pénteken. Katinka austini sikere 200 vegyesen.

Odaszolt Az Uszono A Nemzeti Sportnak Amiert Tiszteletlen Volt Hosszu Katinkaval Alfahir
Odaszolt Az Uszono A Nemzeti Sportnak Amiert Tiszteletlen Volt Hosszu Katinkaval Alfahir from alfahir.hu
Hosszú katinka minden nehézség ellenére megvédte címét 200 vegyesen (fotó: Katinka hosszu has three gold medals at the rio games. Helyen jutott be a 200 méteres vegyesúszás fináléjába a tokiói olimpián. Hosszú katinka 200 m vegyes úszásban megszerezte harmadik olimpiai bajnoki címét rióban. Born 3 may 1989) is a hungarian competitive swimmer specialized in individual medley events. A férfiaknál cseh lászlónak sikerült hasonló, 2004 és 2012 között 400. Az ötszörös világbajnok 27 éves versenyző korábban. Hosszú a magyar küldöttség második dobogósa a koreai köztársaságában, korábban a nyíltvízi úszók 5 kilométeres számában rasovszky kristóf diadalmaskodott.

Mindezt a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek második napján.

Hosszú katinka harmadik aranyérmét 200 méter vegyesen nyerte a riói olimpián. A verseny fél egykor lesz, egy órával korábban még hosszú katinka neve is ott volt a 16 induló között, de a telexnek az úszók kapitánya megerősítette: Hosszú a magyar küldöttség második dobogósa a koreai köztársaságában, korábban a nyíltvízi úszók 5 kilométeres számában rasovszky kristóf diadalmaskodott. Ahogy azt előre sejteni lehetett, hiszen holnap a 200 vegyes fináléja előtt nyilván nem akar elődöntőt úszni ebben a számban. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. Az este utolsó két döntőjében, előbb hosszú katinkának, és jakabos zsuzsannának a. The latest tweets from katinka hosszu (@hosszukatinka). Hosszú katinka a hetedik legjobb idővel bejutott a 200 vegyes döntőjébe, azonban a 200 pillangó előfutamában már üresen maradt a helye a háromszoros olimpiai bajnoknak, mert visszalépett. Hat éve verhetetlen hosszú katinka 200 m vegyesen a világbajnokságokon. A világrekordot 200 méter vegyes úszásban hosszú katinka 2015. A címvédő hosszú katinka a hetedik idővel bejutott a 200 méter vegyes szerdai fináléjába a tokiói olimpia úszóversenyének keddi elődöntőjéből. A férfiaknál cseh lászlónak sikerült hasonló, 2004 és 2012 között 400. Mint arról beszámoltunk, hosszú katinka a 7.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook